razvoj_optimizacija_b

Razvoj elektronike in optimizacija tiskanin za proizvodnjo

Z dolgoletnimi izkušnjami z elektroniko, lahko naročnikom pomagamo pri razvoju v skladu z njihovimi željami in potrebami. Ponujamo tudi storitve redesigna tiskanine glede na spremenjene potrebe funkcionalnosti ali optimizacijo tiskanine za učinkovitejšo serijsko proizvodnjo (DFM – »design for manufacturing«).

nabava

Nabava

Z razvejano mrežo dobaviteljev lahko ponudimo konkurenčne cene in na trgu najdemo tudi kritične komponente. Zagotavljamo optimalno ceno materiala ter pravočasno dobavo, z namenom odpreme končnih izdelkov na dan, ki je pomemben za našega naročnika.

lastna_proizvodnja_tiskanin

Lastna proizvodnja tiskanin v sestrskem podjetju

Hitro odzivnost pri dobavi tiskanin lahko zagotavljamo, ker smo lastniško povezani z največjo proizvodnjo tiskanin v Sloveniji, podjetjem Intectiv in izjemno fleksibilnim in prototipno orientiranim podjetjem Elgoline. Partnerska podjetja v skupini nam zagotavljajo fleksibilnost in dober nadzor nad kakovostjo.

opremljanje_tiskanin_s_komponentami_

Opremljanje tiskanin s komponentami

Naša proizvodnja omogoča storitve, kot so montaža SMD in THT komponent, ter dodatne storitve, kot so. programiranje, testiranje in sestava v ohišje (t. i. končni sestav ali “box build”). Celotni proces spremlja dosleden nadzor kakovosti in jasno definirani procesi, s katerimi zagotavljamo brezhibne odpreme v želenem roku.

testiranje_programiranje_montaza

Končni sestav

Ponujamo tudi možnost programiranja in pa testiranja. Testiranje izvedemo v primeru, ko naročnik zagotovi testno napravo, lahko pa jo razvijemo tudi v Proplace-u. Končne izdelke lahko montiramo tudi v ohišje.

pakiranje_logistika

Pakiranje in logistika

Z veseljem prisluhnemo zahtevam naročnikov glede posebnih zahtev pri pakiranju in odpremi izdelkov na želeno lokacijo.

Novice

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri