razvoj_optimizacija_b

 

 

 

Razvoj elektronike in optimizacija tiskanin za proizvodnjo

Z dolgoletnimi izkušnjami z elektroniko lahko naročnikom pomagamo pri razvoju elektronike v skladu z njihovimi željami in potrebami. Ponujamo tudi storitve redesigna tiskanine glede na spremenjene potrebe funkcionalnosti ali optimizacijo tiskanine za učinkovitejšo serijsko proizvodnjo (DFM – »design for manufacturing«).

nabava

 

 

 

Nabava

Z razvejano mrežo dobaviteljev lahko ponudimo konkurenčne cene in poiščemo še tako skrite zaloge komponent na trgu. Zagotavljamo optimalno ceno, skladno z želenimi dobavnimi roki, z željo, da zagotovimo odpremo izdelkov na dan, ki je pomemben za našega naročnika.

lastna_proizvodnja_tiskanin

 

 

 

Lastna proizvodnja tiskanin v sestrskem podjetju

Hitro odzivnost pri dobavi tiskanin lahko zagotavljamo, ker smo lastniško povezani z največjo proizvodnjo tiskanin v Sloveniji, podjetjem Intectiv in izjemno fleksibilnim in prototipno orientiranim podjetjem Elgoline. Partnerska podjetja v skupini nam zagotavljajo fleksibilnost in dober nadzor nad kakovostjo.

opremljanje_tiskanin_s_komponentami_

 

 

 

Opremljanje tiskanin s komponentami

Naša proizvodnja omogoča storitve, kot so montaža SMD in THT komponent, programiranje, testiranje in končno sestavo v ohišje. Celotni proces spremlja dosleden nadzor kakovosti in jasno definirani procesi, s katerimi zagotavljamo brezhibne odpreme v želenem roku.

testiranje_programiranje_montaza

 

 

 

Testiranje, programiranje in montaža v ohišje

Ponujamo tudi možnost programiranja izdelkov in testiranja, kadar lahko naročnik zagotovi testno napravo ali jo razvijemo v Proplace. Končne izdelke lahko tudi montiramo v ohišje.

pakiranje_logistika

 

 

 

Pakiranje in logistika

Z veseljem prisluhnemo zahtevam naročnikov glede posebnih zahtev pri pakiranju in odpremi izdelkov na želeno lokacijo.

Novice

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri