PREMAZOVANJE

Za izdelke, ki želimo zaščitit pred vlago, v Proplace ponujamo strojno premazovanje z akrilnim lakom znamke Peters. Razlivanje laka po neprimernih komponentah, lahko omejimo z nanosom gela, ki na tiskanini izdela t.i. fizično pregrado. V naši proizvodnji je linija znamke MYCRONIC s tremi glavami, ki omogočajo različne debeline nanosa in nanos pod različnimi koti. Zaradi dolge peči s 4 conami je sušenje hitro in učinkovito.

STROJ ZA ČIŠČENJE PCB

Nadstandardno čistočo in boljšo podlago za nanos premaza za zaščito pred vlago, lahko zagotovite s predhodnim čiščenjem tiskanin v Kolb Aqube, ki ga imamo za vas v proizvodnji. V stroju lahko čistimo različne dimenzije tiskanin na različnih programih, glede na tehnične lastnosti izdelka. Pomembno je, da kupec pred izbiro te storitve preveri specifikacije komponent ali so primerne za pranje.

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri