ProPlace je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2011. Ustanovitvi je botrovala odločitev lastnikov, da nadgradi proizvodnjo tiskanih vezij ( Elgoline d.o.o., Intec Tiv d.o.o. ) ter s tem doseže večjo dodano vrednost na izdelkih, ter kompleksnejšo ponudbo kupcem.

Že na samem začetku so bili postavljeni cilji izdelave zahtevnejših naročil, zaradi česar je bila nabavljena sodobna oprema. Zavedamo pa se, da je še tako sodobna oprema neuporabna brez sposobnih ljudi. Zato veliko pozornost posvečamo kadrovanju ustreznih ljudi ter nenehnemu izobraževanju.

Vedno višjim zahtevam obstoječih in potencialnih kupcev sledimo z inovativnimi rešitvami, da so servisirani najbolje, vključujoč ceno, kakovost in dobavne roke.

Prizadevanje za odličnost je osnova vodenja podjetja na vseh področjih in ravneh, zato je podjetje pridobilo standard kakovosti ISO 9001. Podjetje skrbi tudi za okolje, zato se je certificiralo tudi s standardom ISO 14001.

Z znanjem, fleksibilnostjo, učinkovitostjo ter vlaganjem v razvoj pri obvladovanju malih in srednjih serijah, stremimo k družbi najboljših tako na domačem kot na tujih trgih.

Spoštovani poslovni partnerji, prepričan sem, da boste v nas prepoznali potenciale, s katerimi boste dosegali sinergijo in pričakovane rezultate vaše dejavnosti. Ponosni bomo,da bomo pri vaših uspehih vključeni tudi mi.

Skupina, ki vključuje podjetja:

elgoline

intectiv

KL_laminates

proplace

Podjetje Proplace se je na trg proizvodnje elektronike usmerilo leta 2011. Ponudili smo celovite storitve proizvodnje elektronike, ki vključujejo SMD, polaganje komponent THT, programiranje in testiranje ter končno sestavo v ohišje.

Proplace je del skupine, v kateri so še podjetja: Elgoline d.o.o., Intectiv d.o.o. in KL Laminati d.o.o. Nekatera podjetja so na trgu proizvodnje tiskanin prisotna že več kot 40 let.

Promet skupine je znašal

20 mio €

  • v letu 2015.

V skupini je zaposlenih

200 ljudi

  • v letu 2015.

Imamo več kot

40 let

  • izkušenj na trgu proizvodnje elektronike.

V podjetju verjamemo v:

Odgovornost vodstva
Odgovornost do okolja
Odgovornost zaposlenih

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri