Proplace je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2011. Ustanovitvi podjetja je botrovala odločitev lastnikov, da nadgradijo proizvodnjo integriranih vezij podjetij Elgoline d.o.o. in Intectiv d.o.o.. S tem so lahko svojim strankam ponudili celovito rešitev in boljši končni izdelek.

Prve investicije so bile namenjene modernejši opremi in strojem z namenom doseganja višjih standardov proizvodnje in izdelave zahtevnejših projektov. Zavedamo pa se, da brez kompetentnega kadra tudi moderna oprema nima visoke vrednosti. Prav zato  v podjetju dajemo velik poudarek na izbiro ustreznega kadra in izvedbo kontinuiranih usposabljanj in izobraževanj.

Z inovativnimi rešitvami ter odlično kombinacijo cene, kakovosti in dogovorjenih dobavnih rokov lahko izpolnjujemo vse večje zahteve naših obstoječih in potencialnih kupcev.

Prizadevanje za odličnost je temelj vodenja podjetja na vseh področjih in ravneh, zato je podjetje pridobilo standard ISO 9001. Podjetje in zaposleni skrbimo tudi za okolje in njegovo varnost, zato smo pridobili tudi standard ISO 14001.

S svojim znanjem, fleksibilnostjo in investicijami zagotavljamo učinkovito proizvodnjo majhnih in srednje velikih serij, kar nas postavi ob bok najboljšim podjetjem na domačem in tujem trgu.

Prepričani smo, da bomo kot vaši poslovni partnerji več kot upravičili vaše zaupanje. Ponosni smo, da bomo del vašega uspeha.

Skupina, ki vključuje podjetja:

elgoline

intectiv

KL_laminates

proplace

Podjetje Proplace se je na trg proizvodnje elektronike usmerilo leta 2011. Ponudili smo celovite storitve proizvodnje elektronike, ki vključujejo SMD, polaganje komponent THT, programiranje in testiranje ter končno sestavo v ohišje.

Proplace je del skupine, v kateri so še podjetja: Elgoline d.o.o., Intectiv d.o.o. in KL Laminati d.o.o. Nekatera podjetja so na trgu proizvodnje tiskanin prisotna že več kot 40 let.

Promet skupine je znašal

20 mio €

  • v letu 2015.

V skupini je zaposlenih

200 ljudi

  • v letu 2015.

Imamo več kot

40 let

  • izkušenj na trgu proizvodnje elektronike.

V podjetju verjamemo v:

Odgovornost vodstva
Odgovornost do okolja
Odgovornost zaposlenih

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri