Poslanstvo

Ponuditi kakovostno celovito rešitev na področju elektronike v okviru zadovoljevanja potreb in pričakovanj poslovnih partnerjev ter pri ustvarjanju in krepitvi dolgoročnih poslovnopartnerskih odnosov.

Vizija

Postati eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji in njeni okolici, ki ponuja celovite rešitve – od razvoja in proizvodnje prototipnih serij do proizvodnje srednje velikih serij.

Končen produkt na enem mestu.

Izjava vodstva

ProPlace je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2012. Ustanovitvi je botrovala odločitev lastnikov, da nadgradi proizvodnjo tiskanih vezij (Elgoline d.o.o., Intec Tiv d.o.o. ) in s tem doseže večjo dodano vrednost izdelkov in celovitejšo ponudbo kupcem.

Že na samem začetku smo postavili cilje izdelave zahtevnejših naročil, zato smo nabavili sodobno opremo. Zavedamo se, da je še tako sodobna oprema neuporabna brez sposobnih ljudi. Zato veliko pozornost posvečamo kadrovanju ustreznih ljudi in nenehnemu izobraževanju.

Vedno višjim zahtevam sedanjih in potencialnih kupcev sledimo z inovativnimi rešitvami in z najboljšimi uslugami glede cene, kakovosti in dobavnih rokov.

Prizadevanje za odličnost je osnova vodenja podjetja na vseh področjih in ravneh, zato je podjetje pridobilo standard kakovosti ISO 9001. Podjetje skrbi tudi za okolje, zato se je certificiralo tudi s standardom ISO 14001.

Z znanjem, fleksibilnostjo, učinkovitostjo ter vlaganjem v razvoj pri obvladovanju malih in srednjih serij se želimo pridružiti najboljšim družbam na domačem trgu in tujih trgih.

Spoštovani poslovni partnerji, prepričan sem, da boste v nas prepoznali potenciale, s katerimi boste dosegali sinergijo in pričakovane rezultate svoje dejavnosti. Ponosni bomo,da bomo tudi mi del vaših uspehov.

Miro Levar, prokurist

Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke" za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem uporabe te strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali klika na gumb "Sprejmi", soglašate z uporabo piškotkov.

Zapri